Terug naar de Beginpagina (Home) van Kredietrenteoverzicht.nl

Over deze website

De website Kredietrenteoverzicht.nl is een initiatief van Duraserve gevestigd te Amsterdam. Duraserve is géén financieel dienstverlener en sluit zelf dus ook géén kredieten of andere financiële producten. Duraserve ontwikkelt innovatieve internetconcepten (zoals bijvoorbeeld ook Zorgpremieoverzicht.nl) en kan tevens fungeren als een consultancybureau voor uw eigen internetinitiatieven. Voor meer informatie over andere websites, de dienstverlening of persinformatie kunt u zich wenden tot de website van Duraserve of gebruik maken van het contactformulier.

Het idee
Kredietrenteoverzicht.nl is voort gekomen uit de behoefte kredieten inzichtelijk te maken voor de consument. Een krediet kan af en toe nodig zijn en is een eenvoudige oplossing voor een tijdelijke, snelle behoefte aan geld. Als 'echte Nederlanders' willen we dan natuurlijk niet te veel betalen! Vandaar dan ook een overzicht betreffende de kredietrentepercentages van de verschillende Nederlandse aanbieders.

Onafhankelijk, onpartijdig, overzichtelijk; Leuk maar hoe is het rendabel?
Goede vraag. In eerst instantie is dit initiatief geboren uit noodzaak: het was er nog niet; laten wij het gaan doen! Een indexering van de meest interessante kredietverstrekkers en de bijbehorende kredietrentetarieven. Ten tweede hadden wij genoeg van die zogenaamde onafhankelijke partijen in de markt. Een logische conslusie van uw kant; "Dat is allemaal leuk maar waar verdienen jullie dan geld, het lijkt me niet dat jullie deze website gratis in de lucht kunnen houden?" ... Inderdaad. Wellicht heeft u de banners op al onze pagina's (o.a. rechtsboven) gezien? Dat is één van onze inkomsten bronnen (klikken mag dus best! :-) ). Daarnaast zijn wij aangesloten bij verschillende online advertentie programma's. Binnen deze programma's is er een vergoeding beschikbaar voor elke aangeleverde aanvraag. Sommige geindexeerde kredietaanbieders welke in het overzicht zijn opgenomen betalen via het advertentieprogramma voor een doorverwijzing naar hun eigenwebsite of een aanvraagpagina. Kredietrenteoverzicht.nl indexeert ruwe data vanaf de websites van kredietaanbieders. Wij passen deze gegevens niet aan en trekken geen enkele aanbieder voor. Dus; mocht u een geschikte aanbieder hebben gevonden doe dan alstublieft (ter waardering van deze website) de daadwerkelijke aanvraag via onze website!

Als tegemoetkoming leveren wij u een altijd up-to-date website, antwoord op al uw vragen en het kredietforum! Ter verduidelijking; deze website heeft niet als doel de eigenaren rijk te maken! Wel willen wij zorgen voor een inzichtelijke kredietmarkt en een tevreden klant!