Terug naar de Beginpagina (Home) van Kredietrenteoverzicht.nl

Een kredietadvies

Op veel websites van kredietaanbieders is het mogelijk online een berekening te maken van uw mogelijkheden. Vaak zijn dit berekeningen waarmee het maximaal mogelijke krediet kan worden bepaald aan de hand van burgerlijke staat, gezamelijk inkomen, kostenlevensonderhoud, huur- of hypotheeklast en eventuele alimentatiekosten. Met het bedrag dat overblijft wordt vervolgens een kredietbedrag berekend. Meestal is dit bedrag extreem hoog of berust het op hypothecaire zekerheid. Huurders krijgen zo dus een verkeerd beeld van hun mogelijkheden.

Wij vinden het berekenen van een maximaal kredietbedrag de omgekeerde wereld. Interessanter is het te weten wat u kunt lenen aan de hand van de gewenste maandlast. Het is dus niet; "ik wil die auto van € 5000,- aanschaffen zie maar wat het mij per maand gaat kosten". Maar wel; "ik kan bedrag X per maand missen om een auto aan te schaffen van Y euro". Oftewel terug naar de realiteit.

Een realistisch kredietadvies
Middels onderstaand formulier wordt een kredietadvies gegeven uit de in onze database aanwezige kredietaanbieders, de kredietrentetarieven en kredietproducten.

Kredietadvies
Gewenste maandlast (€)
Heeft u een eigen woning?